Onze
expertisedomeinen

Onze digitale innovaties

Voor een futureproof notariaat

Onze maatschappij is in volle verandering, ook de rol van de notaris. Bij Fednot ondersteunen we notarissen bij hun digitale transformatie. Met meer dan 50 toepassingen op maat van de sector, leveren we baanbrekend werk op vlak van dematerialisatie en automatisatie.

Dankzij onze online platformen, lopen de relaties tussen notariskantoren en administraties vlotter en kunnen burgers ook tal van zaken eenvoudig online regelen. Samen innoveren we het notariaat.

Ontdek de vacatures
Image
Image

Onze juridische expertise

Ten dienste van de notaris

Onze juridisch adviseurs zijn experten in hun domein. Notarissen en notariskantoren kunnen bij ons terecht voor juridisch advies over complexe dossiers. Daarnaast ondersteunen we de notaris met gedetailleerde informatie en opleidingen om op de hoogte te blijven van de laatste wetsveranderingen. Zo kan de notaris doen wat die het best doet: juridische veiligheid waarborgen en burgers helpen op de belangrijke momenten in hun leven.

Ontdek de vacatures

Onze corporate services

Een bedrijf op mensenmaat

Naast de juridische en IT-collega’s staan even onmisbare teams: HR, marketing, communicatie, finance of business intelligence… Zij zorgen voor de vlotte werking van Fednot. Daarnaast zullen ze in sommige situaties ook de notaris bijstaan met advies over corporate zaken. Kortom, we zijn er voor het notariaat én voor elkaar.

Ontdek de vacatures
Image

Onze oplossingen

Voor de burger

Een even belangrijk deel van onze werking is burgers informeren over hoe een notaris hen kan helpen op sleutelmomenten in hun leven. Op notaris.be staat een schat aan informatie. Daarnaast kunnen burgers dankzij onze applicaties ook zelf zaken regelen. De meest gekende zijn Biddit, Manage My Business en Izimi.

Image
Image

Hét online platform voor de koop en verkoop van vastgoed, openbaar of uit-de-hand, met advies van een notaris.

Image

Een beveiligde digitale effectenregister voor de ondernemer, aangeboden door notarissen, accountants en belastingadviseurs.

Image

Een gratis en ultra-beveiligde digitale kluis om documenten te bewaren en in alle vertrouwen over te dragen, aangeboden door het notariaat aan elke burger.

Image

Een platform voor de online oprichting, wijziging en ontbinding van een vennootschap, vereniging of stichting.

Werken bij Fednot?
Bekijk alle jobs